Walking street og sexskilte?

Alle de berygtede og frygtede Go Go barer i thailands kendte Pattaya, skal have fjernet deres store neonbelyste skilte, inden udgangen af næste måned, dvs August 2017.

CNN har bragt en artikel omkring at regeringen og myndighederne nu kræver skiltene fjernet i samråd med det brandkorps som er tilknyttet pattayas walking street.

Skiltene skulle i følge myndighederne være sat op uden tilladelse, og de sidder også ulovligt i form af de sidder for lavt, så brandbiler og div ikke kan komme frem i tilfælde af der skulle opstå en ildebrand i området.Selve problemet er langt fra enestående. For ca 2 år siden, blev der allerede dengang påkrævet at neonskiltene skulle monteres højere op end hvad tilfældet var. Barejerne som jo står bag de fleste forretninger og dermed skiltene, var dybt uenige med myndighederne, de var selvfølgelig ligeglade med deres kunders sikkerhed og det eneste de sådan set tænkte på var om fortjenesten ville falde.

Alle virksomheder i walking street har modtaget samme brev fra myndighederne om at skiltene er ulovlige og de skal altså demonteres senest med udgangen af August måned i 2017.

Flere påpeger også at skiltene skulle have en negativ effekt på selve Pattayas rygte som jo er kendt som verdens største sexindustri. Når alt dette er sagt, så skal det også nævnes at det med jævne mellemrum sker at Walking street rammes af ildebrande.

Dette skulle man så mene kunne forebygges ved at pille alle ulovlige elinstallationer ned i forbindelse med de ulovlige sexskilte som hænger overalt i området omkring walking street i Pattaya – Thailand.