Velkommen til Ko Samui

Uanset om du søger solskin, dumler i en hængekøje, fejrer mad i førsteklasses køkken, strandfest eller opdager velvære i et eksklusivt spa, har Ko Samui det dækket.

På stranden

Solens kys på den solbrændte hud, himlens dybe azurblå og den blide lapning af varme bølger på satinsanden er ideelle ingredienser til det perfekte tilbagetog. Ko Samui strande er en forskelligartet bunke til at starte: Rulle din badehåndklæde op og se hvad du kan finde. Gør det Coco Tam i Fisherman’s Village for cocktails og seriøs chillaxing, Chaweng Beach til solopgang og folkekigger, lang Mae Nam Beach for fred eller napping under et kokosnødtræ, før du går ind på en vestkyst solnedgang over havets skinnende brons.
Mad, mad, mere mad

Nydt parret med øens forførende sande, er spisestue Samui’s andre overbærenhed. Fra de enkleste thailandske retter til brændende regionale karriretter og tallerkener, der hopper med smag på havborde, er du forkælet for valg. Du må ikke overse flere anonyme steder, de bedste måltider kan afventer i ansigtsløse kyststænger, hvor lokalbefolkningen sutter ind. Øen er fyldt med kôw-bande (ris og karry) butikker, ofte en sparsommelig træhytte, der serverer sydlige thailandske karriretter. Følg lokalbefolkningen på fødevaremarkederne for flere pointers, men hvis du har brug for atmosfære, er det svært at gå glip af: romantiske, solnedgangspleje middage kan være ferie øjeblikket.
Sind, Krop, Ånd

Tilsæt lidt fuld forkælelse til den afslappede blanding. Folk kommer her for at se, at andre ser godt ud og også ser godt ud, med en nippel af mindfulness kastet ind for at massere sjælen. Rensning fast, yoga, tai-chi, urtetræbehandlinger og chakrabalancering genskabe ligevægt til out-of-kilter-systemer, med fleksible arrangementer for dem, der vælger de bedste hensigter, men husk at de er på ferie. Og for dem, der bare vil lindre smerterne og smerterne ved at ligge på stranden, kan Ko Samui spaer lette dem til det næste niveau af sindsro.