Thailand er tæt på at miste sit ry som sexparadiset

For første gang i historien, er der begyndt at komme flere piger og kvinder til Thailand, end sexglade mænd. Dette er et klart udtryk for at selve sexindustrien som Thailand vel mest er kendt for, er for nedadgående.

I mange år har den utrolig smalle samt lange gade i Patpong, beliggende i den thailandske hovedstad Bangkok, været berygtet for sine mange gogobarer, hvor der findes massevis af billige, dejlige og letpåklædte thaipiger. Barerne eller værtshusene om man vil, ligger der stadig, men nu er det mere muligt at befinde sig i denne gade uden du bliver flået i af aggressive dørmand, eller liderlige piger som blot vil lænse din tegnedreng.Politiet er begyndt at patruljere oftere og langt mere effektivt end før, dette skyldes at landet er blevet så træt af at være kendt for de pædofiles paradis, eller det land med allermest købesex. Selve indsatsen på dette område, er så småt begyndt at tegne sig som en succes.

Det thailandske turistministerium har offentliggjort tal, der viser at for første gang nogensinde, er der rejst flere kvinder ind i landet som turister, end mænd, og det er positivt mener ministeriet.
Der var i 2016 ca 35 millioner turister der rejste ind i thailand, ud af disse var hele 53% kvindelige turister, hvor hvis vi går tilbage til 2011, så var dette på kun 37%, og dette vækker stor begejstring i blandt byens borgere, ifølge en spørgerunde.

Ændringen af disse tal, skyldes mest af alt at Kina har thailand som en primær rejsedestination på landkortet, og de er altså 1,5 milliard mennesker på denne jord, så de skal absolut tages seriøst. De fleste kinesere, rejser samlet som familie, hvor både kone, sønner og døtre kommer med, og dette skubber altså gevaldigt rundt på tallene i det samlet regnestykke.

De thailandske myndigheder har de sidste par år isat en stor iværksættelse, hvor de har forsøgt at lave kampagner, der var henvendt til kvinder, omkring at besøge thailand og disse mange smukke strande, øer, bjerge mm. Thailand er et af de mest sikre lande at rejse i som single, eller hvis man blot er alene, og dette gælder også for kvinder. Der sker af og til vold, drab, og voldtægter, men det er slet ikke i samme grad som i andre lande.

Thailand har kæmpet indædt for at ændre folks opfattelse af landet og at de har andet at byde på end billig singha øl, prostituerede, og massageklinikker.
Byen Pattaya, som har været den mest besøgte by når det kom til sexindustri, har været nr 1 på listen siden Vietnamkrigen, men Pattaya har altså meget andet end det. Selve byen huser også nogle af de største og flotteste shoppingcentre, lækre strande, kultur og masser af lækre gadekøkkener og restauranter hvor du kan få autentisk thailandsk mad.Thailand er stadig overrepræsenteret af vestlige mænd, navnlig britiske, som stadig søger gogobarer og billig øl. Alene i 2016 var 58% af mændene, navnlig briter. En barejer i Bangkok udtaler at han aldrig har haft så få besøgende som nu, og han har haft sin bar i mere end 22 år. Denne bar tilbyder netop billig singha øl og go-go piger som kunderne kan købe til deres selskab, enten på timebasis, men også for længere tid af gangen.