Phang nga bay

Phang Nga Bay Billetter
Phang Nga Bay er straks kendetegnet ved sine kalkstenkarsts, der går ud af det smaragdgrønne Andaman Sea, og er en must-see udflugt fra enhver tur til de thailandske øer Phuket eller Krabi. Strand og natur fanatikere vil være i deres rette element, med huler, laguner og afsondret strande alle dele af det fantastiske landskab.

Det grundlæggende
Bugens mest berømte steder omfatter James Bond Island (navngivet for sin rolle i filmen af ​​filmen The Man With the Golden Gun), Phi Phi Islands, Hong Island og Koh Panyee, alle let tilgængelige med katamaraner, speedbåde, longtail både , og kinesiske junkbåde, der krydser klart vand omgivet af massive kalkstensklipper. De fleste ture har mulighed for at snorkle, svømme og nyde solen mens du spiser en frisk frokost på dækket.

Eventyrlystne rejsende kan manøvrere gennem mangrove skove med havkano eller kajak for at nå mindre frekventerede dele af bugten og stoppe for at udforske afsondret laguner, kalkstenhulehule og abe tempel. Besøgende interesseret i lokal kultur kan besøge den muslimske fiskerby Koh Panyee, bygget udelukkende på træstænger. Bugture er velegnet til aktive rejsende og familier.De fleste ture er begrænset til små grupper eller taget som en privat bådtur.
Brug robuste vandtæt sandaler og masser af solbeskyttelse til sejlsport.
Beklædning bør være beskedent og behageligt hvis du besøger Koh Panyee.
Bådture omfatter typisk en menu med frokost, læskedrikke og en alkoholholdig drik eller to.

Sådan kommer du til Phang Nga Bay
En del af Ao Phang Nga National Park, Phang Nga Bay ligger i Andamanhavet mellem Phuket og fastlandet i det sydlige Thailand, hvor organiserede bådture er den nemmeste måde at besøge. Rejser afgår regelmæssigt fra Phuket og Krabi, som normalt inkluderer hotel afhentning og dropoff.

Hvornår skal man tage til Phang Nga Bay
Fang de varmeste solstråler fra marts til juni, eller de kølige briser fra november til februar. Bemærk, at besøget i regntiden kan sætte en dæmper på dine ferieplaner. Priserne stiger generelt i højsæsonen, så budget rejsende kan vælge at besøge landet på andre tidspunkter.

Hvor kan man få den bedste udsigt over Phang Nga Bay
Samet Nangshe Viewpoint er et fantastisk sted at se Phang Nga Bay fra afstand. Beliggende på en bakke kun 30 minutter i bil fra Phuket, tilbyder området en fantastisk 180 graders panorama udsigt mod øst, hvilket gør det særligt spektakulært ved solopgang.