Dykkertur på Koh Tao?

Skal du dykke? Så dyk med her. Koh Tao er navnet! Siger det dig noget? Det er et af de lækreste steder i Thailand, og især hvis du skal på en dykkertur, eller bare vil snorkle.

På Koh Tao vil du opleve den mest fantastiske og farvestrålende verden under vandoverfladen. Der er smukke koraler, fiskearter, og krystalklart vand, at man får lyst til at drikke af det. På Koh Tao ligger der mange dykkerskoler, så du vil altid være i sikre hænder.Koh Tao tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, og det er enten om du er til sol og strand, eller dykning og snorkling. Ved dykning er der massere af dykkerspots indenfor et par timer med båd. Vælger du en tur i junglen, vil du kunne bruge flere dage på at trave rundt og finde alle de uberørte sweetspots, som ikke er overrendte af turister.

20 dykkerspots samlet indenfor en afstand på blot 2 timer, ja Koh Tao er helt sikkert et af de steder hvor du vil se mange dykkere mødes og udforske den store ukendte verden under vandet. Sail rock, twin peaks, samt Shark Island er nogle af de fantastiske dykkersteder du vil elske på Koh Tao i Thailand.

Når du er færdig med dykningen, er det vel også tid til lidt god mamse. Det kan du også finde på Koh Tao. Her er masser af lækre fiskerestauranter, lokalt thaimad, lidt street food, og helt over i det internationale køkken. Koh Tao er bla. Kendt for sin utrolige afslappede livsstil, her skal man ikke nå noget, og her drejer det sig ikke om karriere, 30 års boliglån og stress i morgentrafikken for at nå på job. Her finder du en fantastisk afslappet livsstil, hvor det gælder om at nyde livet i fulde drag, samt de fantastiske solopgange samt nedgange på de fantastiske strande.