Barpiger og de 10 bud

1. Ta det store smil frem når du møder en pige som arbejder i baren, og let them do the talking. Alt hvad hun siger til dig vil formentlig være løgn, så lad det passere fra det ene øre og ud gennem det andet. Husk på, barpigerne er på arbejde de er der udelukkende for at tjene penge, og de vil sige hvad som helst for at få dine kontanter op af lommen. Typisk noget i stil med “I love you long time” “You are pretty” “Handsome man” og you name it. Det er pure hardcore business for dem, og tro endelig ikke andet.

2. Du bør aldrig tale deres sprog i selve baren, dermed afslører du, at du rent faktisk kender til deres måde at “operere” på (Læs arbejde på) ved dette, bliver deres mulighed for at lave kassen på dig mindre. Chancen for at sno dig om deres pegefinger, vil blive stærkt begrænset. Er det en travl aften, vil de formentlig ikke skænke dig et blik, og er det midt i off season, inden deres høst er kommet i land hjemme i deres landsby, så kan det være at barpigen gerne vil lave noget med dig for feks. 1200 thailandske bath. Det er trods alt bedre end et stort 0.


3. Fortæl hende at det er første gang du er i Thailand, og forsøg at forgive at du ikke kender til deres pengesedler, dette vil helt sikkert give dig en fremragende opmærksomhed fra disse unge søde thaipiger. Er der noget disse unge barpiger eeeelsker, så er det nyankomne rejsende som ikke kender til deres land og kultur, og som fatter nada af hvad der foregår.

4. Har du besluttet dig for at du vil have 1 pige, eller måske endda 2, så sørg for at betale den såkaldte barfine, som kort fortalt er, de penge du skal betale barejeren for at købe thaipigen fri, for at tilbringe tid med dig. Render thaipigen med dig på hotellet, så laver hun jo ingen penge i baren ved at sælge lapdans eller dyre bardrinks, derfor betaler du et “gebyr” til barejeren. En anden go ide er helt sikkert at du får den barpige du bedst ka li til at vælge hvilken veninde hun vil have med på dit hotel. På den måde vil du måske forhindre at de kommer op og skændes og at de hader hinanden. En sidste ting er at du bør aftale pris, samt hvad du ønsker der skal ske på hotellet, OG hvor længe pigerne skal blive hos dig. På den måde slipper du for grimme overraskelser senere på aftenen, eller morgenen om man vil.

5. Ejer du selv en bar, så bør du gå stille med dørene. Barpigernes største ønske er formentlig at få fingrene i en barejer. Er du barejer, har du sikkert mange penge. Sådan tænker disse bartøser i hvertfald. ALT drejer sig om kroner og ører, eller thailandske baht om man vil.

6. Vælger du at hive en barpige med hjem på hotellet, på din sidste aften i byen eller landet, så ti stille med det. Pigen vil helt sikkert prøve at flå dig yderligere hvis hun ved hun ikke kommer til at se dig igen. Risikoen blir mangedoblet hvis du fortæller hende det. Trust me, I have been there 😉

7. Du bør aldrig tage en pige du ikke kender med hjem på din sidste nat. Det kan ende katastrofalt. Chancen for at du har hevet lucifer med hjem er stor, og chancen for drugs i din drinks er pænt meget til stede, så vær varsom. Mit råd, vælg en du kender og som du har lidt tillid til, selvom tillid er et stærkt ord i thailand og især i Pattaya. Pas på dit pas og din flybillet. Dit fly bliver ikke holdende og venter på dig, så pas på dig selv.

8. Når du har mødt en sød barpige, så husk lige på et par ting. Nummer 1. Du er ikke hendes første kunde, hverken i baren, hendes landsby, på hendes mobil eller nogen andre steder. Det drejer sig om cool cash og kærlighed har ikke en skid med noget at gøre. Im so sorry to break this for you. Bevares, man har da hørt om solstrålehistorier om farangen der ankommer til thailand og møder sit livs kærlighed, men dette er vist mere reglen end undtagelsen, eller var det omvendt? You decide 😉9. Når du skal rejse hjem igen, så lad for guds skyld din ferieflirt blive i den by du har besøgt. Med andre ord, lad være med at slæb hende med i lufthavnen for at sige farvel. Hun gør det kun for at presse de sidste thaibaht ud af lommen på dig, og når krokodillertårene er tåret væk, så er hun klar til at erobre de mænd som ankom med det fly som du skal flyve hjem med. Ja så benhård er deres business. Husk på de har sikkert et barn eller 2 i en fattig landsby i Nordthailand, som deres mor eller endda syge bedstemor passer, mens hun knokler i ferieparadiset med at behage sexliderlige turister fra vesten.

10. Du bør aldrig og jeg gentager aldrig betale barpigen penge før hun har ydet det i har aftalt. Har du betalt inden, kan du roligt regne med at hun vil snyde dig, på den ene eller den anden måde.