Barpiger i Thailand

Hvordan operere barpiger egentlig i Thailand? Det vil jeg prøve at give dig et indblik i, med denne artikel.

Først og fremmest, så skal du huske på at de kvinder/piger du møder på diverse barer rundt om i Thailand, kaldes for barpiger, du kan som regel kende dem på at de er til tider meget letklædte 😉 Det er de selvfølgelig for at lokke turister ind i fælden, eller i løvens hule om man vil. Barpigernes primære opgave, er at tjene penge, mange penge. Tjene penge både til deres arbejdsgiver (typisk ejeren af baren) dem selv, samt til deres familier de har efterladt tusindvis af km tilbage på hjemmefronten.Typisk så har disse barpiger selvfølgelig en familie, de er landsbypiger som kommer fra ekstrem fattigdom og som kan tjene langt flere penge på at arbejde i en bar i sydthailand end at hjælpe familien på rismarkerne et fattigt sted i Nordthailand.

Når disse landsbypiger så er kommet til det vilde vesten i form af feks Pattaya, så skal der penge i kassen, og der kommer DU ind i billedet 😉 Når disse dejlige søde unge piger kaster sig for dine fødder, visker i øret hvor “handsome” du er, så ha blot i mente, at de er på arbejde. Nej de er ikke forelsket i dig og nej de vil ikke stifte en familie med dig. Bevares, der er da nogen der leder efter en evig forsørger, men det hører altså til sjældenhederne.

Når du har fundet den pige som du kan li, bør du invitere hende på en drink i den bar hun arbejder i. Tid er penge, og køber du ingenting, men blot fiser husleje af i baren, så ryger interessen for dig ligeså hurtigt som det tog dig at træde ind på baren, så bemærk venligst, at dit muldvarpe skind skal op af lommen hvis du vil hygge dig med disse dejlige piger.

Når du lejer pigen for et døgn eller 2 og du pludselig er blevet småforelsket i hende, så tro endelig ikke det er gengældt, også selvom hun siger til dig “ i love you long time “ hun er trænet i at fortælle dig præcis det du vil høre, for at hive så mange af dine penge op ad lommen som muligt. Pigen er på arbejde, og du er på ferie, og når du tager hjem, så er der en ny mand der overtager din plads, også selvom pigen siger hun venter på dig til du kommer tilbage og evt redder hende fra den fattige elendighed.

Pigerne som arbejder i barerne får som regel en månedsløn af barejeren. Den månedsløn er selvfølgelig individuel alt afhængig af hvor attraktiv pigen er, og hvor mange penge hun kan indbringe fra diverse faranger som kommer til Thailand. Farang er thai for en hvid europæer. Den typiske månedsløn for pigen ligger på omkring 4000 bath og op til måske 7000 bath, så som du selv hurtigt kan regne ud, er det jo ikke mange penge, men det er langt mere end hvad de kan tjene på deres rismarker hjemme hos familien, og penge er præcis hvad familien kræver fra pigen. ALLE i familien hjælper til og bidrager med hvad de kan. Typisk er det en bedstemor der passer pigens barn, mens hun er rejst til syden for at arbejde som barpige.

Alt efter hvilken bar du besøger, så vil du have piger hængende på dig som fluer på en hundelort. Pigerne vil masse, skubbe, presse og selvfølgelig forføre dig til at købe drinks i massevis til dig selv og til pigen, disse drinks er de legendariske “ Lady Drinks “

Tit og ofte vil du nok bemærke at pigen bestiller de dyreste drinks der er på drinkskortet, og som især er langt dyrere end den billige lokal øl chang og singha. Du kan nok godt regne med at en 3-del af prisen på disse ladydrinks ryger direkte ned i pigens pengepung, det er benhård forretning, og ingen gør noget for dig, grundet dine smukke blå øjnes skyld.

I´ts all about the money, som det hedder, og har du ingen penge, vil pigerne lynhurtigt miste interessen for dig og hoppe på en ny fyr som kommer ind i baren, og sådan er det bare, nu er du advaret. Men hvad betyder penge også dernede og for dig? Du er vel taget til Thailand med det formål at være sammen med dejlige unge piger, som du hjemme i Danmark ikke ville komme i NÆRHEDEN af. Så hyg dig mens det står på, pas på dine penge, men vær ikke nærig da du i sidste ende vil skyde dig selv i foden.

Hvad gør jeg så? Jeg ville nok ikke give for mange drinks, men i stedet give dem lidt tips (drikkepenge) sådan diskret så barejeren ikke lige bemærker det, på den måde hjælper du pigen mere. Ligger du drikkepenge i mappen på baren (regningen) så vil de penge skulle deles mellem 10 andre eller ende i barejerens baglomme.

Ønsker du at tage pigen med hjem til dit hotel, så husk på at du lejer hende, du lejer hende formentlig på timebasis, og der skal du betale ved kasse 1 til baren. Det er nøjagtig det samme som hvis du lejer en jetski nede på krabi strand. Money money money, de skal leve, fuldstændig som du selv skal det når du er hjemme i DK og kræver betaling for dit arbejde. Ingen gider arbejde gratis, og sådan er det bare.

Hvornår kommer vi til sex-parten? Det kommer jeg til nu. Når du har hældt massevis af drinks i pigen, og betalt barfine for at tage pigen med ud af baren og til dit hotelværelse, så skulle man tro den var hjemme ik? Wrong, nej du har lige nu kun betalt for hendes selskab og ikke for hendes ydelser. Og sex er bestemt een af hendes ydelser. Sørg inden du betaler din barfine til baren, at du har aftalt en pris for sex til pigen, ellers risikere du ballade. Dyrker du sex med pigen og vælger at betale bagefter, vil pige formentlig skrue prisen voldsomt op, og så har du balladen gange 10! Fuldstændig som derhjemme når du skal ha mureren på besøg, så har du nok også bedt om en pris inden han går igang, så man ikke bliver snydt bagefter.

I Thailand er det ved lov vedtaget at thaierne skal have legitimation på sig. Dette er for at beskytte dig som “ forbruger” det sker så tit at faranger kommer til thailand, drikker sig i hegnet og blir rullet, eller dopet med sovemedicin og får stjålet, pas, penge og smykker. Hvis du beder en barpige om at se hendes ID kort og hun nægter, så bør dine alarmklokker ringe meget kraftigt, og jeg ville anbefale dig at hoppe langt udenom denne. Pigen SKAL vise ID kortet på forlangende og der står også hvor gammel hun er. Pædofili blir straffet hårdt i Thailand, så be om at se det ID kort hvis du føler der er noget fusket ved pigen. På den måde har du gjort hvad du kunne for at sikre din egen bagdel.Husk at når pigen sælger sig selv til dig, og har sex med dig, så er det den bedste forretninger hun kan lave, indtil ægteskab, køb af hus, betaling til hendes familie og hvad ved jeg kommer ind i billedet. Og det kan godt gå hen og blive en realitet. Så være afklaret med hvad du egentlig er ude efter? Er du ude efter hygge og sex, eller er du ude og lede efter den store kærlighed, som du nok må regne med er noget man køber sig til i østen og ikke i Danmark gør sig fortjent til. Held og lykke med projektet 😉